Ostoskori Tyhjä

Vesisuodatusimuri mullistaa siivoamisen

Perinteiset pölypussi-imurit poistavat suuren osan huonepölystä mutta päästävät myös pölyä takaisin huoneilmaan. Pölypussittomassa vesisuodatusimurissa pöly päätyy pussin sijasta veteen. Näin vesisuodatusimurilla saadaan aikaan selvästi parempi siivoustulos. Myös huoneilman laatu paranee merkittävästi.

Aqua+ -vesisuodatusimurin mullistava vesisuodatusjärjestelmä sitoo lian täydellisesti. Pölypussin sijaan laitteessa on vesisuodatin, joka erottaa ja suodattaa leijuaineen, siitepölyn ja hienopölyn. Aqua+ on Suomen markkinoilla ainutlaatuinen: näin nykyaikaista ja laadukasta vesisuodattimella varustettua laitetta ei ole ollut aikaisemmin saatavilla.

Vesisuodatus hyödyttää erityisesti allergia- ja kotieläintalouksia. Pölypussi-imureiden haittapuolena on se, että suodatinjärjestelmä heikkenee likaantumisen myötä. Imuteho heikkenee, ja allergisoivien hiukkasten poistaminen vaikeutuu. Osa hiukkasista päätyy takaisin huoneilmaan. Vesisuodatusjärjestelmässä pöly ja allergeenit sitoutuvat veteen. Näin ilmaan pääsee vähemmän hiukkasia, siivoustulos on parempi ja huoneilma tuntuu heti puhtaammalta ja raikkaammalta.

Vesisuodatusimuri on monipuolinen: sillä puhdistuvat niin huonekalut, autonpenkit kuin lattiat ja matotkin kotona sisätiloissa. Vesisäiliö tyhjennetään imuroinnin jälkeen. Säiliötä tyhjennettäessä imuroinnin tuloksen huomaa konkreettisesti. Koska vesi heitetään pois joka käytön jälkeen, imuri ei haise tunkkaiselle eikä sen imuteho heikkene. Imuteho säilyy aina maksimaalisena.

Saksassa valmistettu Aqua+ on laadukas ja muotoilultaan nykyaikainen ja tyylikäs. Laitteen mukana tulevat myös runsaat vakiovarusteet. Imuri on tehokas, näppärä ja helppo käyttää. Vesisuodatus tulee käytössä edulliseksi: imurointiin tarvitaan vain litra vesijohtovettä, eikä pölypusseja tarvitse ostaa lainkaan. Aqua+ sopii niin pieniin kuin suuriinkin talouksiin. Perinteiseen pölynimuriin verrattuna se on ylivoimainen ratkaisu eläinperheille ja allergisille. Aqua+ onkin Saksan allergialiiton suosittelema.

Vesisuodatusimurit ovat perinteisesti olleet selvästi kalliimpia kuin pölypussi-imurit. Aqua+ on sen sijaan huomattavan edullinen.

Aqua+ Anti-Allergy on suunniteltu nimenomaan allergikkojen ja astmaatikkojen tarpeisiin. Se poistaa tehokkaasti kotitalouspölyn ja siitepölyn.

Aqua+ Multi Clean x10 märkä- ja kuivaimuri on puolestaan monitoimilaite, joka soveltuu mattojen, kaakelin, kovalattian, parketin, patjojen, tyynyjen ja pehmusteiden puhdistamiseen. Lisäksi se irrottaa pinttynyttä likaa. Samalla laitteella voi yhdellä kertaa imuroida, pyyhkiä ja kuivata. Suihkutusimuri mahdollistaa mattojen ja tyynyjen tahranpoiston. Imuri annostelee vettä lian irrottamista varten, ja likavesi imuroidaan samalla kertaa.

Aqua+ Pet & Family on tuotesarjan myydyin malli. Se on varustettu lemmikkikarvasuuttimella. Kostea puhdistus toimii painesuihkujärjestelmällä ja poistaa vaivatta pinttyneen lian ja tiukkaan tarttuneet karvat. Hilse ja karvat sitoutuvat suodatinjärjestelmään ja poistuvat likaveden mukana, mikä parantaa huoneilman laatua merkittävästi.

AQUA+ Anti Allergy vesisuodatusimuri

285,00 €
295,00 €

AQUA+ Pet&Family

295,00 €
335,00 €

AQUA+ Multi Clean X10

395,00 €
Aqua+ Multiclean X10 vesisuodatusimurilla lopputulos on todella puhdas.
Aqua+ Pet & Family sopii erityisesti kotieläintalouksiin