Ostoskori Tyhjä

Testissä saksalainen huippulaadukas monitoimi-imuri AQUA+ Multi Clean X10

Monitoimi-imuria AQUA+ Multi Clean X10 testasi pariskunta, jonka perheeseen kuuluu koira.

Thomas on merkkinä minulle täysin uusi tuttavuus, vaikka Euroopassa se onkin suosittu. Ulkonäöltään imuri on muita imureita suurempi, koska laite pitää sisällään imurin lisäksi myös painehuuhtelulaitteen. Pirteästä väristä ehdoton plussa!

Ensivaikutelma oli hieman sekava useiden ominaisuuksien vuoksi, mutta suomenkielinen käyttöohjekirja teki aloittamisen helpoksi. Perheessämme innostuttiin eniten imuroinnista vesisuodatusjärjestelmällä, jolloin tyhjentäessä vesisäiliön näkee konkreettisesti lopputuloksen. Oli pakko imuroida välittömästi uudelleen!

Koska imurin vesisuodatusominaisuus mahdollistaa imuroinnin hyvällä imuteholla ilman pölypussia, poistuu ongelma pölypussien jatkuvasta täyttymisestä ja hajujen muodostumisesta imuriin. Huoneilma oli imuroinnin jälkeen kostea ja raikas.

Meillä on ollut lainassa erilaisia painehuuhtelulaitteita koiraperheen vaaleiden tekstiilien pesuun, mutta testissä ollut imuri Thomasin Aqua+ Multi Clean on verraton monipuolisuutensa takia. On kätevää, kun yhdellä laitteella voi imuroinnin lisäksi pestä lattian, huonekalut ja matot. Monitoimi-imuri ratkaisee useiden laitteiden säilytysongelman, koska monien laitteiden sijasta tämä yksi ajaa asian.

Suosittelen tätä tehokasta ja monipuolista imuria käyttökokemukseni johdosta.

AQUA+ Multi Clean X10

395,00 €