Ostoskori Tyhjä

Tekstiilipesurit TM Rakennusmaailman testissä

Mitä tekstiilipesurit ovat?
Tekstiilipesurit toimivat painehuuhtelutekniikalla. Laite siis suihkuttaa paineistettua vettä tai pesuaineliuosta pestävälle pinnalle samalla kun se imuroi veden takaisin. Lopputuloksena on puhdas ja pesty pinta, joka kuivuu nopeasti.

Miten laitteita testattiin?
TM Rakennusmaailman testissä oli 5 eri valmistajan ja hintaluokan tekstiilipesuria, joita kokeiltiin erilaisten kodin tekstiilien pesemiseen. Vertailussa arvioitiin muun muassa laitteen melutasoa, kuljetettavuutta sekä käytettävyyttä erilaisille kohteille.

Testissä ei arvioitu laitteiden muita mahdollisia toimintoja. Esimerkiksi Aqua+-imuria, joka toimii myös vesisuodatusimurina, ei arvioitu tästä toiminnosta.

Monipuolinen Aqua+ Pet & Family
Aqua+ Pet & Family pärjäsi testissä kaiken kaikkiaan hyvin, laitetta pidettiin edistyksellisimpänä. Erityistä kiitosta Aqua+ sai imutehon säätömahdollisuudesta, joka toisista laitteista puuttui.

Säädettävä imuteho on erityisen tärkeä ominaisuus tekstiilipesurille, sillä erilaiset materiaalit ja esineet tarvitsevat erilaista imutehokkuutta sekä vesimäärää. Esimerkiksi jos kevyttä tekstiiliä pesee liian suurella imuteholla, kangas voi juuttua suulakkeeseen kiinni liian suuren imutehon vuoksi. Koska Aqua+ tekstiilipesurin imutehoa voi helposti säätää, se sopii hyvin kaikkien kodintekstiilien puhdistamiseen.

Lisäksi Aqua+ Pet & Family sai positiivista palautetta käyttäjäystävällisyydestään. Testissä Aqua+ oli hiljainen, kevyt ja kompakti. Laitteen ajateltiinkin olevan yksi verrokkiryhmän eniten kodin
imuria muistuttavasta laitteesta, kun eräät testin koneet muistuttivat enemmän teollisia tekstiilipesureita. Näin ollen Aqua+ on oivallinen valinta joka kodin monitoimilaitteeksi.

Lue lisää Aqua+ Pet & Family tuotteista sekä tilaa omasi täältä!

Aqua+-tuoteperhe: Huipputeknologiaa kotiisi
Saksalainen Aqua+-tuoteperhe on tutkittu ja palkittu kansainvälinen tuotemerkki. Uusimmalla huipputeknologialla varustetut Aqua+-imurit puhdistavat kaikki kodin pinnat täydellisesti.

Kaikki Aqua+-laitteet hyödyntävät viimeisintä siivoustekniikkaa eli vesisuodatinjärjestelmää. Vesisuodatin suodattaa imuroitavan ilman veden läpi, joka sitoo itseensä pienimmätkin pölyhiukkaset ja allergeenit. Poistuva ilma on lähes 100% puhdasta, joten samalla kun imuroit Aqua+-laitteella, puhdistat samalla myös kotisi ilmaa! Ilmaa puhdistava toiminto hyödyttää erityisesti allergikkoja.

Tietyt Aqua+-imurit toimivat myös tekstiilipesurina. Tekstiilipesuri suihkuttaa pestävälle pinnalle vettä samalla kun imuri imee veden takaisin. Tuloksena on läpikotaisin puhdas tekstiili, josta kaikki lika ja pöly on suodatettu pois. Tuoteperheeseen kuuluu myös monitoimilaite, joka mahdollistaa muun muassa erilaisten lattiapintojen pesun. Näiden erikoistoimintojen vuoksi monipuolinen Aqua+ mullistaa käsitykset pölyninmurista!

Tutustu myös toisiin Aqua+-laitteisiin!

Lue TM Rakennusmaailman testi täältä

AQUA+ Pet&Family

295,00 €
335,00 €

AQUA+ Multi Clean X10

395,00 €