Ostoskori Tyhjä

Tehokasta siivousta erityisimurilla - lemmikin omistajien koteihin

Omistatko lemmikkejä ja siivoat sen johdosta päivittäin? Lemmikin karvoja ja pölyä on helposti joka puolella, niin lattialla kuin tekstiileissäkin. Näin ollen tavalliset imurit joutuvat kovaan kulutukseen ja rikkoutuvatkin usein jo parissa vuodessa. Täten hyviin siivousvälineisiin kannattaa panostaa, jolloin siivoaminen on mieluisampaa ja kustannustehokasta. Koteja, joissa asuu myös lemmikkejä, varten on suunniteltu erityisiä imureita. Näissä laitteessa on erikoisominaisuuksia, joiden avulla siivous on tehokasta ja laite kestää paremmin käyttöä.

Yksi tällainen laite on laadukas ja tehokas, saksalainen Aqua + Pet & Family. Laitteessa on myös pesuri ja erikoissuulakkeita kuten harjaava mattosuulake ja karvoja keräävä tekstiilisuulake. Imuroinnin lisäksi laitteella voi myös pestä lattiat, matot ja huonekalut. Kätevää, eikö totta?

Aqua+ Pet & Family on varusteltu vesisuodatinjärjestelmällä. Ominaisuus on verraton, sillä se sitoo tehokkaasti lian kuten lemmikistä irronneet karvat ja hilseen. Vesisuodattimen ansiosta imuri ei haise ja imuteho pysyy muuttumattomana lemmikin karvoista huolimatta. Imuri ei tarvitse pölypusseja, joten vaivaa ja rahaa säästyy.

Tutustu suosittuun laitteeseen verkkokaupassamme - imuri on nyt erikoistarjouksessa vain 299 euroa!

AQUA+ Pet&Family

295,00 €
335,00 €