Ostoskori Tyhjä

Nahkasohvan puhdistus

Nahkasohvan puhdistus

Jokainen nahkasohvan omistaja tietää, että nahkasohvan puhdistukseen ei ole oikotietä. Nahkasohva täytyy imuroida puhtaaksi mielellään viikoittain pehmeällä tekstiilisuulakkeella, jotta se ei naarmuunnu ja lisäksi nahkalaadusta riippuen pyyhkiä kostealla liinalla puhtaaksi. Suositellaan myös, että nahkasohva käsiteltäisiin erityisellä puhdistusaineella kerran tai pari vuodessa, mikäli materiaali sen kestää.

Nahalle täytyy aina käyttää pesuaineita, jotka ovat erityisesti nahalle suunniteltuja, sillä muut pesuaineet saattavat vahingoittaa herkkää nahkapintaa tai kuivattaa sitä. Valikoimastamme löydät Softcaren hellävaraiset nahanpuhdistusaineet. Puhdistuksen jälkeen käytettävät Softcare nahansuoja-aineet ja hoitobalsamit pidentävät nahan käyttöikää, sillä ne suojaavat nahkaa lialta ja estävät nahan kuivumista.

Kuusihenkinen perhe testasi Softcaren nahanhoitotuotteita 9 vuotta vanhalle valkoiselle nahkasohvalle, joka oli jo ajan saatossa tummunut säännöllisestä puhdistuksesta huolimatta. Sohva puhdistettiin ensin riittoisalla Softcare nahanpuhdistusaineella, joka sopii myös tekonahkalle sekä muovi- ja puupinnoille. Puhdistuksen jälkeen puhdistusaine ja lika pyyhittiin pois nihkeällä mikrokuituliinalla ja tulos oli ällistyttävä! Alunperin perheellä oli sohvanvaihto suunnitteilla, mutta pesutulos oli niin hyvä, että vaihtosuunnitelmista luovuttiin. Kuvasta näet, kuinka pinttynyt lika on lähtenyt ja valkoinen sohva on saanut takaisin alkuperäisen puhtaanvalkoisen värinsä. Oikealla puolella olevassa lähikuvassa näkyy ero puhdistetun ja puhdistamattoman osan välillä.

Puhdistuksen ja kuivumisen jälkeen sohva käsiteltiin riittoisalla Softcare nahanhoitobalsamilla, joka on luonnollinen mehiläisvahapohjainen aine. Se säilyttää nahan pehmeänä ja joustavana ja estää nahkaa halkeilemasta. Softcare nahanhoitobalsami sopii nahkahuonekaluille, kengille, laukuille ja vahatuille tai öljytyille puukalusteille ja on todella riittoisaa, joten voit käsitellä kaikki nahkatuotteet yhdellä purkilla moneen kertaan.

Alansa arvostetuimpiin kuuluva kotimainen siivoustuotteiden valmistaja Softcare valmistaa myös monia muita nahanhoitoon suunniteltuja puhdistus-, hoito- ja suojausaineita. Meiltä löydät suurimman valikoiman tuotteita nahan puhdistukseen, nahanhoitoon ja suojaukseen.
Nahan puhdistusaineet
Nahan suoja-aineet

Softcare Nahan Hoitobalsami 120 ml

10,00 €

Softcare puhdistusaine nahalle 120 ml

9,00 €

Softcare Nahan hoitopakkaus

36,00 €

Softcare Nahkasuoja 500 ml

14,80 €
sohva