Ostoskori Tyhjä

Kotimaiset tuotteet lemmikin hoitoon

Turvallista kotimaista huipputeknologiaa
Alansa arvostetuimpiin kuuluva kotimainen siivoustuotteiden valmistaja Softcare valmistaa myös monia lemmikkien hoitoon suunniteltuja puhdistus- ja hoitoaineita. Tärkeimmät Softcaren lemmikkituotteet löydät nyt myös meidän valikoimastamme.

Kaikki Softcaren tuotteet on kehitetty Suomessa alan parhaisiin ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin pohjautuen. Näin varmistetaan, että tuotteet ovat tehokkaita ja turvallisia sekä ihmisille, lemmikeille että ympäristölle.

Turkin hoitoon
Softcaren eläinshampoo on hellävarainen hajusteeton ja väriaineeton pesuaine, joka sopii kaikille eläimille. Se puhdistaa turkin tehokkaasti ja pitää turkin kauniin luonnollisena ja terveenä. Kissan turkkia ei tarvitse juurikaan pestä, sillä kissat hoitavat ne itse. Sen sijaan koiran turkkia voi joutua turkin pituudesta ja karvatyypistä riippuen joutua pesemään hyvinkin usein. Joidenkin rotujen turkki voi vaatia jopa viikottaista hoitoa pysyäkseen mahdollisimman hyvässä kunnossa. Etenkin kurakeleillä turkki likaantuu nopeasti.

Turkin hoitoaine ja hoitospray sopivat päivittäiseen turkin hoitoon, erityisesti pitkäkarvaisille sekä kiharakarvaisille lemmikeille. Hoitoaine tekee turkista helpommin harjattavan ja estää takkuuntumista sekä turkin sähköisyyttä.

Lemmikin tilojen puhdistamiseen
Pitämällä huolta lemmikkien tiloista varmistat, että tilat pysyvät miellyttävinä sekä lemmikeille että ihmisille.

Hajunpoistaja käy erityisesti pinttyneiden tuoksujen poistamiseen esimerkiksi peitteistä, autosta tai kissan hiekkalaatikosta. Tuote poistaa hajuja tehokkaasti, koska se ei vain peitä häiritseviä hajuja, vaan hajottaa kemiallisesti tuoksun aiheuttajan. Hajunpoistaja haihtuu nopeasti eikä jätä vaarallisia jäämiä.

Softcaren eläintilojen tehopesu käy vaativienkin kohteiden puhdistamiseen. Tehopesu sopii paitsi lemmikkien myös muiden eläinten tilojen puhdistamiseen. Sen sisältämät aineet ovat biologisesti hajoavia, eivätkä ne rasita ympäristöä tai aiheuta mitään haittaa eläimille.

Muista myös Softcaren puhdistus- ja karvankeräyssieni, kun haluat puhdistaa auton, sohvan tai vaatteet karvoista.

Voit tutustu tarkemmin lemmikkituotteiden valikoimaamme tästä linkistä

Softcare Hoitoaine turkille 250ml

6,90 €

Softcare hoitospray turkille 250ml

6,90 €

Softcare Eläintilojen tehopesu 500 ml

8,00 €

Softcare Hajunpoistaja lemmikeille 300 ml

Softcare Hajunpoistaja lemmikeille 300 ml
9,00 €