Ostoskori Tyhjä

Käytä pro-tason siivousvälineitä

Tutki ja testaa ns. pro-tason siivousvälineitä kodin siivoukseen, sillä ne ovat tehokkaita, laadukkaita ja kustannustehokkaita.

Pro-tason siivousvälineiden edut verrattuna marketista ostettaviin välineisiin:

  • tehokkaampia käytössä kuin marketista ostettavat välineet
  • samanhintaisia tai jopa edullisempia
  • varsinkin pitkässä juoksussa parempia ja kustannustehokkaampia, sillä ne säästävät siivottavia materiaaleja, vettä ja välineitä itseään

Kun valitset siivousvälineitä, kiinnitä huomiota käyttötarkoitukseen. Valitse oikeat välineet oikeaan paikkaan huomioimalla kodissa käytettävät materiaalit ja pinnat. Näin siivous helpottuu olennaisesti. Tarkoituksenmukaisten työvälineiden lisäksi pesuaineella on suuri merkitys siivouksen lopputulokseen.

Työtehoseuran tutkimus* vertaili erilaisia kotitalouksien siivouksessa käytettäviä pesu- ja puhdistusvälineitä ja havaitsi, että siivousvälineiden käytettävyydessä ja suorituskyvyssä on eroja. Hyvillä työvälineillä ja -menetelmillä saadaan parannettua puhtaustulosta, helpotettua työtä ja vähennettyä työn aiheuttamia tapaturmariskejä.

Esimerkiksi Puhdas.fi verkkokauppa tarjoaa laadukkaita, pro-tason siivousvälineitä ja pesuaineita kustannustehokkaaseen hintaan. Tutustu, tilaa ja testaa!

*Lähde: TTS Työtehoseuran tutkimus

Duotex ikkunasetti

20,00 €

Duotex Taittuva mikrokuitupyyhin

28,00 €

Duotex Moppipaketti säiliövarrella

49,00 €

Duotex Moppipaketti

35,00 €
39,00 €