Ostoskori Tyhjä

Käsidesin merkitys taistelussa viruksia vastaan

Käsidesi on tuote, joka ei ennen maaliskuuta 2020 tuntunut kovin tärkeältä. Maailman terveystilanne muuttui ja samalla muuttui käsidesin asema ihmisten ajatuksissa. Eikä turhaan.

Käsidesi on toki ollut sairaalatasolla tuttu tuote jo pitkään - sairaalan työntekijät desinfioivat kätensä useasti päivän aikana. Tänään niin tekevät useat tavan tallaajatkin, ja hyvä niin. Käsidesi oikein käytettynä tutkitusti rikkoo koronaviruksen rakenteen. Käsidesiä pitää laittaa riittävästi ja sitä on hierottava niin kauan käsiin, että se on kuivunut. Käsien pesu saippualla on edelleen tärkeää ja sitä tulisi tehdä myös niin usein kuin mahdollista.

Valikoimaamme tullut uusi INNO Des-E75 käsidesi on ammattikäytön tasoinen, mutta myös kotiin sopiva käsidesi. Sen etanolipitoisuus on 75%, joten sen vaikuttavuus on huippuluokkaa. Tuotteella on Tukesin ja Valviran hyväksyntä sekä se kuuluu THL:n suosituslistalle. Geelimäinen INNO Des-E75 käsidesi ei jätä käsiä tahmeaksi ja sen koostumuksen vuoksi haihtumisaikakin on pitkä tehden siitä tehokkaamman. Tällä käsidesillä on myös kosteuttava vaikutus.

Tutustu tarkemmin INNO Des-E75 käsidesimme