Ostoskori Tyhjä

Siivousvinkit Blogi

Käsidesi on tuote, joka ei ennen maaliskuuta 2020 tuntunut kovin tärkeältä. Maailman terveystilanne muuttui ja samalla muuttui käsidesin asema ihmisten ajatuksissa. Eikä turhaan.

Lähestyvä siitepölykausi saa siitepölystä kärsivät tarkistamaan lääkekaappiensa allergialääkkeiden tilanteen. Kuinka moni muistaa ottaa siitepölykauden lähestyessä kodin huoneilman laadun huomioon?

Thomas Aqua+ Pet & Family –monitoimi-imuri oli testissä perheessämme, johon kuuluu kaksi kissaa. Meille merkki oli uusi tuttavuus, mutta selvitin, että tämä saksalainen laite on muualla Euroopassa todella suosittu. Alussa vähän säikähdin paketin nähtyäni, sillä laitteen mukana tuli paljon suulakkeita ja muita osia, mutta onneksi selkeät käyttöohjeet auttoivat alkuun pääsemisessä.

Nahkasohvan puhdistus

Jokainen nahkasohvan omistaja tietää, että nahkasohvan puhdistukseen ei ole oikotietä. Nahkasohva täytyy imuroida puhtaaksi mielellään viikoittain pehmeällä tekstiilisuulakkeella, jotta se ei naarmuunnu ja lisäksi nahkalaadusta riippuen pyyhkiä kostealla liinalla puhtaaksi. Suositellaan myös, että nahkasohva käsiteltäisiin erityisellä puhdistusaineella kerran tai pari vuodessa, mikäli materiaali sen kestää.

Vaikka siivoaisit huolella ja tekisit parhaasi pitääksesi bakteerit loitolla, aina jokin paikka tahtoo jäädä puhdistamatta. Tietyt monilta likaiseksi jäävät kohteet on syytä ottaa huomioon, koska kosketamme niitä usein tai ne ovat kontaktissa ruoan kanssa. Loppujen lopuksi ethän jättäisi vessaakaan siivoamatta, jos tiedät sen olevan likainen!

Mitä tekstiilipesurit ovat?
Tekstiilipesurit toimivat painehuuhtelutekniikalla. Laite siis suihkuttaa paineistettua vettä tai pesuaineliuosta pestävälle pinnalle samalla kun se imuroi veden takaisin. Lopputuloksena on puhdas ja pesty pinta, joka kuivuu nopeasti.

Turvallista kotimaista huipputeknologiaa
Alansa arvostetuimpiin kuuluva kotimainen siivoustuotteiden valmistaja Softcare valmistaa myös monia lemmikkien hoitoon suunniteltuja puhdistus- ja hoitoaineita. Tärkeimmät Softcaren lemmikkituotteet löydät nyt myös meidän valikoimastamme.

Kaikki Softcaren tuotteet on kehitetty Suomessa alan parhaisiin ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin pohjautuen. Näin varmistetaan, että tuotteet ovat tehokkaita ja turvallisia sekä ihmisille, lemmikeille että ympäristölle.

Sauna kannattaa pestä 2-4 kertaa vuodessa riippuen siitä, kuinka usein saunaa käytetään. Näillä ohjeilla peset saunan perusteellisesti ja vahingoittamatta pintoja. Nautinnollisia saunahetkiä!

Mikä olisikaan mukavampaa syyspakkasten lähestyessä kuin nauttia kotoisan takkatulen räiskynnästä ja lämmöstä. Ennen kuin lämmität takkaa ensimmäistä kertaa, muista kuitenkin ottaa nämä asiat huomioon. Muutoin takka saattaa vetää sisään ja huoneisto täyttyy savusta.

1. Alhaalta ylös siivoaminen
Moni aloittaa siivouksen imuroinnista ja siirtyy vasta sitten pölyjen pyyhkimiseen. Tällä tavalla pölyt tippuvat vasta imuroidulle lattialle ja lattia on pakko imuroida uudelleen.

Käytä siis siivoamisessa yksinkertaista periaatetta: siivoa ylhäältä alas. Tällä tavalla säästät aikaa turhalta siivoamiselta ja varmistat, että koti tulee varmasti puhtaaksi.