Ostoskori Tyhjä

Softcare puhdistusaine nahalle 120 ml

9,00 €
-+
Arvostele tuote
5
Arviosi: Ei rajoituksia Keskiarvo: 5 (1 vote)

Nahanpuhdistusaine

Nahan puhdistukseen kehitetty hoitava puhdistusaine. Softcare nahanpuhdistusaine ei kuivata nahkaa, vaan säilyttää nahan luontaisen kimmoisuuden. Pesuaine tehoaa vaikeisiinkin tahroihin, myös rasvaiseen likaan ja painomusteeseen. Valmistajan antamia pesuohjeita on syytä noudattaa ja pesuainetta on hyvä testata ensin kohtaan, joka ei jää näkyviin.

Pesuainetta vaahdotetaan märällä sienellä ja levitetään kevyesti pyörivin liikkein puhdistettavalle pinnalle. Pinta pyyhitään haaleaan veteen kostutetulla puhtaalla sienellä tai liinalla kunnes lika ja pesuainejäämät ovat poissa. Vältä kastelemasta nahkaa liikaa. Anna kuivua ilmavasti. Nahka voidaan käsitellä myös nihkeäpyyhinnällä: pesuainetta liuotetaan pieneen määrään vettä ja froteeliina kastellaan ja väännetään nihkeäksi. Liinalla pyyhitään käyttöpinnat.

Softcare nahanpuhdistusaineella voit pestä myös muovi- ja puupintoja, esimerkiksi puutarhakalusteet. Sopii myös keinonahalle.

Softcare nahanpuhdistusaine on pakattu 120 ml pakkaukseen, jonka voi hävittää polttamalla tai sekajätteenä. Säilytä korkki tiiviisti suljettuna ja sieni erillään kuivana. Suojeltava jäätymiseltä. EAN 6416977712480.